– Veldig stas, sier Evy Skåra Myklebust om at Feyer Brygge er Norges femte bestselgende boligprosjekt i Norge i 2023.

Norges Eiendomsmeglerforbund har sammen med Selvaag Bolig gjort en undersøkelse om Norges mestselgende boligprosjekter i år. På konferansen «Boligmarkedet i med- og motvind» i Oslo tidligere i høst havnet Feyer Brygge på en solid femteplass.

– Vi gleder oss over at prosjektet vårt legges merke til. Vår ambisjon med Feyer Brygge er at prosjektet skal gi hele byen et løft, og med den gode salgsstarten vi har fått, tror jeg mange mener det samme, sier Skåra Myklebust.

Slik var deler av begrunnelsen Feyer Brygge ble omtalt med under konferansen i Oslo:

Fantastisk beliggenhet! Leilighetene i Feyer Brygge vil få en unik beliggenhet i indre havn i Egersund sentrum. Leilighetene vil bli liggende i sjøkanten med et flott maritimt miljø med promenade på sjøsiden, mulighet for å kjøpe båtplass samt attraktive utearealer. I første etasje er det planlagt dagligvarebutikk, apotek og kanskje et bakeri el. med gode parkeringsmuligheter. Egersund sentrum med sine restauranter, butikker og kulturelle tilbud ligger kun en kort spasertur unna.

Fin utforming og god standard: Her er 3 bygg med flott arkitektur der næringsarealet blir lagt mot øst og boligene mot vest, de tre boligblokkene trappes ned mot sør.
Materialvalget er nøye gjennomtenkt, det er kjennetegnet av kvalitet, bærekraft og natur som skal gli best mulig inn i Egersund-omgivelsene. Fasadene vil inneholde hovedsakelig tre elementer; bekledningstegl som består av stein vil være det primære materialvalget, mens detaljeringen vil være i tre. Et tredje material er natureloksert aluminium med kobberfarge. Innvendig er det brukt interiørarkitekt som har kommet frem til kommet frem til innovative løsninger kombinert med lekre materialvalg og fargevalg. Alle leiligheter har hver sin balkong, hver sin parkeringsplass og bod i underetasjen.

Utbygger av prosjektet er godt kjent i Egersund med godt renomme og omdømme som gir kjøperne god trygghet for handelen.