Kjøkken

Elegant og stilrent

Å ha et godt kjøkken med skreddersydde løsninger er en verdifull del av folks hverdagsliv. Uno fra Sigdal er en kjøkkenmodell med slette fronter som gir deg et stilrent kjøkken. Uno er en «kameleon-modell» som tilpasser seg omgivelsene og blir akkurat det kjøkkenet du gjør den til. Med 15 farger å velge blant, og lette renholdsvennlige flater, er dette en praktisk kjøkkenmodell.

Leilighetene i Feyer Brygge leveres med en elegant og stilren «Classic» kjøkkenløsning som standard. Det er også mulig å oppgradere kjøkkenløsningen til «Premium» med benkeplate i stein, noe mer skapplass og foringer til tak.

Illustrasjonsfotoet over viser «Classic» kjøkkenløsning med kjøkkenmodellen Uno i fargen Korn og svarte Edge håndtak. Benkeplaten på bildet er laminat Delaware Stein.

Sigdal har produsert kjøkken i mer enn 70 år. Det gode håndverket, teknologien og designet har vært en bærebjelke for et av Norges mest velrenommerte kjøkkenmerker.

sigdal
Classic

Classic

I Classic-pakken finner du benkeplate i høytrykkslaminat og det er 36 modeller å velge mellom i samme priskategori. Kjøkkenet har sort planlimt vask, og Edge håndtak som har ett rent og sømløst design – disse leveres i 2 størrelser og 4 farger. Frontene leveres i malt mdf og har ett fargevalg på 15 farger.

Premium

Premium

I Premium-pakken finner du oppgraderte løsninger på funksjon og estetikk. Frontene leveres i malt mdf og har ett fargevalg på 15 farger. Det leveres benkeplater i stein type Silestone – Coral clay. Kjøkkenet har sort underlimt vask, og Edge håndtak som har ett rent og sømløst design – disse leveres i 2 størrelser og 4 farger.