Både Kanelsnurren, Boots Apotek og Kiwi skal inn i næringsdelen til Feyer Brygge, som etter planen skal stå ferdig til årsskiftet 2025/2026.

Nedleggelsen av konditoriet Kalles i desember 2021, har etterlatt seg et tomrom som nå skal fylles av Kanelsnurren.

– Vi er svært fornøyde med å ha fått Kanelsnurren som leietaker. Det er noe eget å kunne svinge innom for fersk gjærbakst, mener Evy Skåra Myklebust i Feyer Eiendom AS.

Skjermdump fra Kanelsnurren sin Instagram

Ferske bakervarer på bryggekanten

– Vi er et håndverksbakeri og legger opp til det samme konseptet som andre steder. Et sted med god atmosfære, fine materialvalg og en disk som bugner av ferske bakervarer. Feyer Brygge er et veldig fint prosjekt, med flott arkitektur langs infartsåra til Egersund sentrum. Vi legger opp til at folk skal kunne komme innom og ta med det de ønsker eller nyte bakervarer på uteområdet, sier daglig leder Ellen Marie Haarr i Kanelsnurren AS.

Perfekt kombinasjon av leietakere

De tre leietakerne vil ha felles inngang, og Kanelsnurren får 170 kvadratmeter til disposisjon rett ved inngangen ut mot Lundeåne og kirka. Her kommer det også en terrasse. Boots Apotek disponerer 180 kvadratmeter, mens Kiwi åpner ny dagligvareforretning på 1150 kvadratmeter innerst i bygget.

– Det er akkurat denne kombinasjonen vi har ønsket oss. Dagligvareforretning, apotek og bakeri passer veldig godt sammen, og drar mye kunder for hverandre. Parkeringsplasser rett utenfor gjør det lett å stikke innom, og det blir vinn-vinn både for kundene og oss, mener Skåra Myklebust.