Velrennomerte EiendomsMegler1 Egersund med eiendomsmegler Anne Havsø i spissen har ansvaret for salget av de 37 leilighetene som skal bygges på Gruset.

Den erfarne megleren med snart en fartstid på 20 år i bransjen gleder seg til å ta fatt på salget av leilighetene som skal ligge ved bryggekanten i sentrum av en av Norges vakreste småhavnbyer.

– Dette er stas. Feyer Brygge er et unikt prosjekt i Egersundsammenheng. Leilighetene er en mulighet på boligmarkedet som denne regionen ikke har hatt på veldig lenge, sier eiendomsmegleren.

– Vårt inntrykk er at mange har ventet på et nytt leilighetsprosjekt i Egersund. Det er lenge siden forrige prosjekt ble ferdigstilt. Nå får folk med ønske om å bo tett på sentrum endelig muligheten igjen, sier hun.

Feyer Brygge - Eksteriør

– Du får alt rundt deg

Beliggenheten, omgivelsene og kvaliteten på selve byggeprosjektet trekker Havsø frem som det mest essensielle for Feyer Brygge.

– Du får alt rundt deg! Med den vakre skjærgården som du kan nå med båt fra din egen båtplass rett på utsiden av balkongen, det sjarmerende Egersund sentrum med et rikt utvalg av spisesteder, butikker og kulturtilbud, og nærheten til kollektivtransportmidler som tog og buss. Du har også fantastiske friluftsområder som Vannbassengene. Det beste av alt – du kan nå alt til fots – og spaseringen kan starte på en splitter ny havnepromenade.

Samtidig er hun begeistret for løsningene og utformingen av leilighetene som kommer for salg.

– Alt er gjennomtenkt. Du får en lettstelt leilighet i et fantastisk flott bygg. Vi er veldig fornøyde med standarden som leilighetene får – og løsningene synes vi er geniale.

Feyer Brygge - Interiør